AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kına sürmek

Kahve falında saça kına sürmek

Kahve falında saça kına sürmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet eder.

Kahve falında saça kına sürmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında saçını kına sürmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saça kına sürmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçına kına sürmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarına kına sürmek herkesi doğru yola çağıracağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlara kına sürmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne kına sürmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında başa kına sürmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kına eline sürmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir