AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba alıp sürmek

Kahve falında araba alıp sürmek

Kahve falında araba alıp sürmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, günahların da affolacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında araba alıp sürmek gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında araba alıp sürmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında alnına kan sürmek ailesindeki huzurun bozulacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında alnına kına sürmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba alıp gezmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında yeni araba alıp kullanmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında araba almış görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba alıp satmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba almaya gitmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir