AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnına kına yakmak

Kahve falında alnına kına yakmak

Kahve falında alnına kına yakmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında alnına kına yakmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Kahve falında alnına kına yakmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alnına kına sürmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak bereketin ve verimin çoğalacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, keyifli sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında sağ ele kına yakmak arzularına kavuşacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklara kına yakmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir