AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına kına sürmek

Kahve falında saçlarına kına sürmek

Kahve falında saçlarına kına sürmek galibiyetlerinin artacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, işlerin günden güne açılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarına kına sürmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında saçlarına kına sürmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında saçını kına sürmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saça kına sürmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına kına sürmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında saçlara kına sürmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına sürmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir