AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnına kan sürmek

Kahve falında alnına kan sürmek

Kahve falında alnına kan sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnına kan sürmek gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında alnına kan sürmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında araba alıp sürmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında alnına kına sürmek yakında işlerinin aksayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında alnına kan görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında abdest alırken kan görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında alnından kan aktığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnından kan geldiğini görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnında kan görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir