AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnına dokunmak

Kahve falında alnına dokunmak

Kahve falında alnına dokunmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında alnına dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında alnına dokunmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin alnına dokunmak çok zor günler geçirileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında denize dokunmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığına dokunmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya dokunmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir