AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize dokunmak

Kahve falında denize dokunmak

Kahve falında denize dokunmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında denize dokunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Kahve falında denize dokunmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında altına dokunmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisine dokunmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında parmakla dokunmak fal sahibinin muradına ereceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kara dokunmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında göze dokunmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir