AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin alnına dokunmak

Kahve falında birinin alnına dokunmak

Kahve falında birinin alnına dokunmak olumsuz haberler alacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin alnına dokunmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Kahve falında birinin alnına dokunmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında alnına dokunmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında balinaya dokunmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında parmakla dokunmak işlerinin kötüleşeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğe dokunmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir