AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Kahve falında dokunduğunu hissetmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek hayallere kavuşulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mutluluk hissetmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında ter kokusu hissetmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyameti hissetmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini hissetmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında deprem hissetmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir