AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya dokunmak

Kahve falında suya dokunmak

Kahve falında suya dokunmak elinin dara düşmeyeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, işlerinin düzene gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında suya dokunmak gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Kahve falında sıcak suya dokunmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya dokunmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında cinin dokunduğunu görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa dokunmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında omzuna dokunmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine dokunmak darda kalacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir