AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığına dokunmak

Kahve falında köpek balığına dokunmak

Kahve falında köpek balığına dokunmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek balığına dokunmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında köpek balığına dokunmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin dokunduğunu görmek başarılı adımlar atacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında balığa dokunmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işarettir.

Kahve falında balıklara dokunmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı ve balina görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında köpek balığının yediğini görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı yediğini görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek balığının birini yediğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir