AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit almaya gitmek

Kahve falında simit almaya gitmek

Kahve falında simit almaya gitmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kasasının ağırlaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında simit almaya gitmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında simit alıp yemek mal ve para sahibi olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganı alıp gitmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında halı almaya gitmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işarettir.

Kahve falında elbise almaya gitmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma almaya gitmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çay almaya gitmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına inanılır.

Kahve falında lokum almaya gitmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kazancının bereketleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir