AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almaya gitmek

Kahve falında abdest almaya gitmek

Kahve falında abdest almaya gitmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında abdest almaya gitmek gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest almaya gitmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak borçların gittikçe artacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine abdest almayı öğretmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında kocasını abdest alırken görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir