AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz almaya gitmek

Kahve falında çeyiz almaya gitmek

Kahve falında çeyiz almaya gitmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yenilenme ihtiyacı var.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Kahve falında çeyizi gitmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Kahve falında çeyiz görmeye gitmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun almaya gitmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında para almaya gitmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında saat almaya gitmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında almanyauya gitmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir