AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm almaya gitmek

Kahve falında parfüm almaya gitmek

Kahve falında parfüm almaya gitmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ruhunu güzelleştireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm almaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında parfüm almaya gitmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun almaya gitmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı almaya gitmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta almaya gitmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise almaya gitmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şeker almaya gitmek kişinin gönlünü alacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba almaya gitmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest almaya gitmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir