AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker almaya gitmek

Kahve falında şeker almaya gitmek

Kahve falında şeker almaya gitmek onu doyasıya yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında şeker almaya gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında şeker almaya gitmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında gelin almaya gitmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba almaya gitmek sorunların kalmayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta almaya gitmek yeni yollara girileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında para almaya gitmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev almaya gitmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir