AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine tuz vermek

Kahve falında birisine tuz vermek

Kahve falında birisine tuz vermek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Kahve falında birisine tuz vermek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Kahve falında eve tuz serpmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında tuzsuz hamur görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hayat boyu çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu su dökmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında tuz kavurmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında avucunda tuz görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine tuz vermek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında tuz basmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuz toplamak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir