AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz basmak

Kahve falında tuz basmak

Kahve falında tuz basmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz basmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tuza basmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yaraya tuz basmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz basmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu yemek yapmak imkânların çok daha iyi olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tuz dökmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu su içmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz taşımak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşe tuz atmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir