AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzsuz hamur görmek

Kahve falında tuzsuz hamur görmek

Kahve falında tuzsuz hamur görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzsuz hamur gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Kahve falında tuzsuz hamur görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu erik görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla tuz görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir