AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz kavurmak

Kahve falında tuz kavurmak

Kahve falında tuz kavurmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, küslükleri gidereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz kavurmak gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında tuz kavurmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında un kavurmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda soğan kavurmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında helva kavurduğunu görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, prestij kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek atılan adımların boşa çıkacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işarettir.

Kahve falında fındık kavurmak daha fazla gelir sahibi olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ciğer kavurmak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında irmik helvası kavurmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir