AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz toplamak

Kahve falında tuz toplamak

Kahve falında tuz toplamak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında tuz toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında denizden tuz toplamak alım zorluğu yaşamayacağına, doğru olanı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında tuz toplamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında çok tuzlu yemek yemek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tuz avuçlamak hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzsuz yemek yemek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince tuz görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzda balık görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir