AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve tuz serpmek

Kahve falında eve tuz serpmek

Kahve falında eve tuz serpmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve tuz serpmek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Kahve falında eve tuz serpmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yola tuz serpmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuz serpmek huzurlu, mutlu olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında eve su serpmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında eve un serpmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tohum serpmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çay serpmek büyük bir özgüven kazanacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir