AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda tuz görmek

Kahve falında avucunda tuz görmek

Kahve falında avucunda tuz görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında avucunda tuz gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Kahve falında avuç avuç tuz yemek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir avuç tuz görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda tuz görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç açmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç buğday görmek maddi anlamda zayıflayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuca yazı yazmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek bol kazanç elde edeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir