AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine tekme atmak

Kahve falında birisine tekme atmak

Kahve falında birisine tekme atmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alanında marka bir isim olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında domuza tekme atmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kapıya tekme atmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında adama tekme atmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında uçan tekme atmak başarısızlıklara düşeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tekme atmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalet eder.

Kahve falında yılana tekme atmak hoş olmayan sözler işiteceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında arabaya tekme atmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir