AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tekme atmak

Kahve falında birine tekme atmak

Kahve falında birine tekme atmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında babaya tekme atmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında domuza tekme atmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Kahve falında kapıya tekme atmak sağlığından olacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yılana tekme atmak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında arabaya tekme atmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe tekme atmak daha rahat para kazanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında tekme atmak iş hayatının düzeleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir