AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza tekme atmak

Kahve falında domuza tekme atmak

Kahve falında domuza tekme atmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında domuza tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri saklayan kişiler, endişelerinizi paylaşmanız veya sorular sormanız noktasında kritik önem taşıyor olabilir.

Kahve falında domuza tekme atmak büyük bir projenin başına geçileceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında anneye tekme atmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, maddi durumun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kapıya tekme atmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında taşa tekme atmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında kediye tekme atmak zenginliğin kapılarının açılacağına, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Kahve falında uçan tekme atmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına inanılır.

Kahve falında adama tekme atmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir