AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan tekme atmak

Kahve falında uçan tekme atmak

Kahve falında uçan tekme atmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan tekme atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uçan tekme atmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya tekme atmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında fareye tekme atmak sorunların üstesinden geleceğine, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kediye tekme atmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında adama tekme atmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılana tekme atmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Kahve falında kapıya tekme atmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir