AnaSayfa / Genel / Kahve falında adama tekme atmak

Kahve falında adama tekme atmak

Kahve falında adama tekme atmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adama tekme atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında adama tekme atmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet eder.

Kahve falında birine tekme atmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuza tekme atmak çok mutlu olunacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kapıya tekme atmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında fareye tekme atmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Kahve falında yılana tekme atmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye tekme atmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir