AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya tekme atmak

Kahve falında arabaya tekme atmak

Kahve falında arabaya tekme atmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya tekme atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Kahve falında arabaya tekme atmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tekme atmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kediye tekme atmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya tekme atmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında domuza tekme atmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneye tekme atmak çalışmalarının artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir