AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana tekme atmak

Kahve falında yılana tekme atmak

Kahve falında yılana tekme atmak başına türlü belalar geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yılana tekme atmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Kahve falında yılana tekme atmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birisine tekme atmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekme atmak evlat sahibi olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında taşa tekme atmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında fareye tekme atmak yardımcı olmayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya tekme atmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye tekme atmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine tekme atmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir