AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya tekme atmak

Kahve falında kapıya tekme atmak

Kahve falında kapıya tekme atmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıya tekme atmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında kapıya tekme atmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye tekme atmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında taşa tekme atmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında köpeğe tekme atmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uçan tekme atmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet eder.

Kahve falında adama tekme atmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine inanılır.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya tekme atmak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir