AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğe tekme atmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında kapıya tekme atmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine tekme atmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında arabaya tekme atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, borçlarının ödeneceğine delalettir.

Kahve falında yılana tekme atmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, helal ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşa tekme atmak başarılarının katlanacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir