AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine su dökmek

Kahve falında birisine su dökmek

Kahve falında birisine su dökmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine, şükrederek yaşayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine su dökmek gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ateşe su dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına su dökmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında saç su dökmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalettir.

Kahve falında birine su dökmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ufak su dökmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında camdan su dökmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalettir.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek daha rahat bir nefes alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir