AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan aşağı su dökmek

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hatalı yollara gireceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kafadan bit dökmek işlerinin hemen hallolacağına, evini ve ailesini unutacağına tabir olunur.

Kahve falında başından aşağı su dökmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, işlerinden feragat edeceğine işarettir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kafadan kan gelmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir