AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına su dökmek

Kahve falında kafasına su dökmek

Kahve falında kafasına su dökmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasına su dökmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya su dökmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına su dökmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye su dökmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında balkondan su dökmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şişeden su dökmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan su dökmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir