AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak su dökmek

Kahve falında ufak su dökmek

Kahve falında ufak su dökmek elinin bolluğa kavuşacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ufak su dökmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında ufak su dökmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına inanılır.

Kahve falında ufak ev görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ufak kurt görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ufak taşlar görmek düşünmeden hareket edeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ufağı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında ekmek ufakları görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir