AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe su dökmek

Kahve falında ateşe su dökmek

Kahve falında ateşe su dökmek işlerinin yoluna gireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerin bir anda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşe su dökmek gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kor ateşe su dökmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendinden emin adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ateşe su dökmek kazancın katbekat artacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında ateş su dökmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobaya su dökmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine su dökmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine su dökmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek sorunların tek kalemde silineceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir