AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğendeki suyu dökmek

Kahve falında leğendeki suyu dökmek

Kahve falında leğendeki suyu dökmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Kahve falında leğenle su dökmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, belalardan korunacağına yorulur.

Kahve falında leğenden su içmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kişinin rahat nefes alacağına delalettir.

Kahve falında leğen dolusu su görmek lüks şekilde yaşayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğenin içinde su görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında su dolu leğen görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende su görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yeni işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir