AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su dökmek

Kahve falında birine su dökmek

Kahve falında birine su dökmek neredeyse kahrolacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, birikmiş parasının olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet etmektedir.

Kahve falında birine su dökmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında klozete su dökmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına su dökmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne su dökmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek boş kuruntularla uğraşacağına, herkesin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeye su dökmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir