AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine selam vermemek

Kahve falında birine selam vermemek

Kahve falında birine selam vermemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine selam vermemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında salavatla selamlaşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında asker selamı almak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topluma selam vermek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine selam vermek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün selam söylemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye selam yollamak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, bunun da geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir