AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen selamı almak

Kahve falında verilen selamı almak

Kahve falında verilen selamı almak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerin canlanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sorunları başarıyla çözmeye, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verilen selamı almak gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında verilen selamı almak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında verilen selamı almamak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında selasının verildiğini duymak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kazancının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlatlık verildiğini görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Kahve falında işine son verildiğini görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe verilmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzük verildiğini görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir