AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya selam vermek

Kahve falında babaya selam vermek

Kahve falında babaya selam vermek kederleneceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında babaya selam vermek gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Kahve falında babaya selam vermek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında verilen selamı almak verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine selam vermek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinden selam almak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri selam vermek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında düşmana selam vermek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinden selam almak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden selam almak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir