AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birine selam vermek

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek insanların güvenini kazanacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla selamlaşmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında selam söylemek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında türbeye selam vermek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker selamı vermek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir