AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe selam vermek

Kahve falında bir erkeğe selam vermek

Kahve falında bir erkeğe selam vermek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayatının düzene gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, kişinin rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında erkekle selamlaşmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, dedikodu edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine selam vermemek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişiden selam almak inancından ödün vereceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek atılacak adımların boşa çıkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa selam vermek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında selam vermek fikirlerinin çatışacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında topluma selam vermek moral bulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir