AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla selamlaşmak

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kötü günleri geride bırakacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bir kadına selam vermek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam vermek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle selamlaşmak yarınlara bakacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabre selam vermek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komutana selam vermek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker selamı almak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir