AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kına yakmak

Kahve falında birisine kına yakmak

Kahve falında birisine kına yakmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birisine kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Kahve falında saçta kına yakmak bolluğun ve bereketin düşeceğine, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızına kına yakmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere kına yakmak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin eline kına yakmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline kına yakmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak gamsız bir hayat süreceğine, muradına eremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağa kına yakmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ eline kına yakmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir