AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta kına yakmak

Kahve falında saçta kına yakmak

Kahve falında saçta kına yakmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında saçta kına yakmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında saçına kına yakmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında saçta kına yakmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlara kına yakmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarına kına yakmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, muradınıza ereceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kına yakmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir