AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere kına yakmak

Kahve falında askere kına yakmak

Kahve falında askere kına yakmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hatalarından erken döneceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında askere kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Kahve falında asker kınası yakmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askere kına yakmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kına eline yakmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa kına yakmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin kınası yakmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, düşmanların barışacağına delalettir.

Kahve falında saçta kına yakmak anne baba duası alacağına, kafasının boşalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir