AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kıza kına yakmak

Kahve falında bekar kıza kına yakmak

Kahve falında bekar kıza kına yakmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, çok günah işleyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak bazı adımlar atacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızına kına yakmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalet eder.

Kahve falında kızının eline kına yakmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bekar kızı gebe görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bekar kızın doğum yaptığını görmek mutluluk ve başarı getireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olduğunu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir