AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızına kına yakmak

Kahve falında kızına kına yakmak

Kahve falında kızına kına yakmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kızına kına yakmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Kahve falında kızının eline kına yakmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, gözyaşı döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Kahve falında kızına kına yakmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında kına eline yakmak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalet eder.

Kahve falında iki eline kına yakmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, günahtan temizlenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak güzel haberler alacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir